Ny fodbold-boss på Djursland

Tættere samarbejde med moderklubber

FC Djursland har nu fundet den mand, der i fremtiden skal stå i spidsen for den østjyske fusionsklubben.

Valget faldt på 43-årige Ronni Didriksen, der igennem det seneste år har siddet i selskabets bestyrelse som repræsentant for en af FC Djurslands moderklubber, Østdjurs 91.

Som ny direktør vil Ronni Didriksen arbejde for et tættere samarbejde med moderklubberne. Hans ambition er, at FC Djursland i endnu højere grad end i dag bliver hele Djurslands fodboldhold, og at et lokalt fodboldmiljø på eliteplan kan bevares og styrkes.

Se: FC Djursland har trænerne klar

- Skal FC Djursland være hele Djurslands fodboldhold, skal vi være meget mere synlige ude i moderklubberne og give noget tilbage. På den måde kan vi få skabt en kultur ude i klubberne, der gør, at alle bakker op om vores fælles førstehold, siger den kommende direktør i en pressemeddelelse.

Ronni Didriksen bor nær Tirstrup og driver til daglig et it-firma inden for koncertbranchen. Han tiltræder 1. februar og overtager officielt direktørposten præcis en måned senere.

FC Djursland har på sigt ambitioner om at blive en del af den næstbedste fodboldrække, 1. division.

Østjyderne overvintrer dog i øjeblikket på sidstepladsen i 2. division Vest, hvor det i denne sæson blot er blevet til syv point i 15 kampe.