Ny bjørnehule

Bakken Bears får ny hjemmebane

Bakken Bears forlader NRGi Arena i den sydlige del af Aarhus.

Landets førende basketballklub, Bakken Bears, får nyt gulv under fødderne.

For at spare penge har de forsvarende danmarksmestre valgt at flytte deres fremtidige hjemmekanpe fra NRGi Arena til Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus.

Klubben har gennem længere tid overvejet af skifte hjemmebane, og nu har ledelsen vurderet, at der vil være en række fordele forbundet med at flytte fra NRGi Arena til Vejlby-Risskov Hallen.

- Det er dyrt at afvikle hjemmekampene i NRGi Arena, og ved at flytte får vi økonomisk råderum til at udvikle vores produkt i den retning, vi gerne vil, siger sportsdirektør i Bakken Bears Michael Piloz til klubbens hjemmeside.

Får en bedre oplevelse
Ud over at spare penge håber aarhusianerne, at klubbens fans får en bedre oplevelse.

- Selvom Arenaen er en flot hal at spille i, så kan intensiteten fra en fyldt Vejlby-Risskov Hallen også være med til at give den sportslige oplevelse et løft. Vi vil kunne fylde hallen stort set hver gang, og tilskuerne kommer tættere på spillerne, siger Michael Piloz.

Bakken Bears har gennem længere tid gået med en vision om at bygge sin egen basketball-hal. Den idé lever videre, selv om hjemmekampene i den kommende sæson spilles i Vejlby-Risskov Hallen.