Ny AGF-stopper er klar til 90 minutter mod Viborg

Den nye AGF-forsvarer Thomas Juel-Nielsen er klar til at Glen Riddersholm kaster ham for løverne allerede i søndagens kamp mod Viborg

03:30

Thomas Juel-Nielsen blev i denne uge præsenteret som en af løsningerne på AGF's skadeshelvede.

Og selvom midtstopperen ikke har spillet en gældende fodboldkamp siden november, så føler han sig fit for fight.

- Ja! Nu spillede jeg 90 minutter i reserveholdskampen i mandags, og stængerne har føltes fine efter det, så hvis Glen (cheftræner Glen Riddersholm, red.) har lyst til at bruge mig, så er jeg klar til at træde til, fortæller Thomas Juel-Nielsen til Fodbold med Horup.

AGF har i store dele af sæsonen været hårdt plaget af skader især i bagkæden, hvorfor Thomas Juel Nielsen også blev hentet ind. Og fansene skal ikke være bange for, at det er endnu en skadesplaget spiller, der er kommet ind i truppen.

Læs også AGF henter forsvarsspiller til de afgørende kampe

- Jeg har egentlig været ganske skadesfri. For eksempel sidste år mistede jeg ikke et ene sekund på banen på nær to karantænedage, så jeg plejer ikke at gå i stykker. Så - 7-9-13 - lad os håbe, det fortsætter, siger Thomas Juel-Nielsen med et smil.

Erfaring med livet i en bundklub

I sidste sæson tørnede den 26-årige forsvarer ud for den svenske klub Falkenbergs FF.  Selvom klubben endte med at rykke ned med et brag, var Thomas Juel-Nielsen et sikkert navn på holdkortet.

 Jeg har egentlig været ganske skadesfri. For eksempel sidste år mistede jeg ikke et ene sekund på banen.

Thomas Juel Nielsen, AGF-spiller

Trods nedrykningen synes han selv, at hans egne præstationer var fornuftige.

- Som hold oplevede vi stor modgang sidste år, men personligt havde jeg da også gode kampe, selvom vi tabte. Så det gælder jo om at hive sig selv op hver uge, selvom holdet taber og tage de gode ting med. Både for holdet og det du selv har gjort godt i kampen, siger Thomas Juel-Nielsen.

Juel-Nielsen kan få debut for AGF søndag klokken 16.00, når Energi Viborg Arena danner ramme om opgøret mellem Viborg og AGF i kvalifikationspulje 2.