Nu smutter målmand

Klubskiftet er endeligt bekræftet

Målmanden Frederik Rønnow skifter fra AC Horsens til Esbjerg på en etårig lejeaftale.

Dermed undgår stortalentet, der vogter målet på U21-landsholdet, at spille et år i 1. division med Horsens. Østjyderne satser stærkt på at vende tilbage til Superligaen til næste sommer, og derfor er tanken, at Frederik Rønnow kan fortsætte sin udvikling på højeste niveau, mens Horsens spiller i landets næstbedste række.

Det forklarer Horsens-træner Johnny Mølby.

- Frederik Rønnow er en ung spiller, som har holdt et højt niveau over længere tid, og han skal matches så hårdt som muligt for at fortsætte sin udvikling. Lejeaftalen med Esbjerg betyder, at han kan fortsætte sin udvikling, og vi får en stærkere målmand tilbage, når lejeopholdet er slut, siger Johnny Mølby.

Horsens har allerede afløseren på plads, da klubben har skrevet en etårig kontrakt med Lasse Heinze, som har en fortid i Silkeborg og FC Midtjylland. Og med Heinze i målet føler Johnny Mølby sig godt garderet efter Frederik Rønnows skifte.

- Lasse Heinze har bevist sit værd gennem mange Superligakampe, og vi er glade for, at vi har tilknyttet en så teknisk dygtig og erfaren målmand, der kan gå ind fra dag et og spille på et højt niveau. Vi mister en rigtig dygtig målmand i Frederik Rønnow, men vi kan omvendt glæde os over, at vi har hentet en rigtig dygtig målmand i Lasse Heinze, fortæller Johnny Mølby.

Frederik Rønnow skal i Esbjerg udfylde hullet efter Lukas Hradecky, der har forladt vestjyderne for at fortsætte karrieren i Brøndby.