Nu kan du pleje dine nytårs-tømmermænd på skøjter

Nu kan du komme på skøjter den første januar i Aarhus

En favoritaktivitet for mange danskere i den glade juletid er skøjteløb. Det er dog nok de færreste, der har prøvet at skøjte rund som en anden Bambi på glat is med maven fuld af nytårschampagne.

Men det skal der nu laves om på. Skøjtebanen foran musikhuset i Aarhus udvider nemlig åbningstiderne, og det betyder blandt andet at banen holder åbent første januar fra 11.00 til 15.00.

- Det er første gang vi prøver at holde åbent den 1. januar – og selvom der nok er mange, der starter stille ud i det nye år, er der helt sikkert også mange borgere, der glæder sig over at kunne begynde året med fart over feltet og farve i kinderne. Jeg håber derfor også, at vi ser flere borgere gribe muligheden for at få pulsen op og for at få en god oplevelse med venner og familie på Skøjtebanen – både til jul og nytår, siger Mogens Christensen, der er chef for Aarhus Kommunes Idrætscentre, i en pressemeddelelse. 

Og det er ikke kun efter nytår, at skøjtebanen holder ekstra åbent. Juleaften kan man nemlig også finde skøjterne frem, når skøjtebanen holder åbent fra 11.00 til 15.00.

Dermed er det altså kun den 25. december, at banen holder lukket, og de skøjteglade aarhusianere må derfor lige væbne sig med tålmodighed til den 26. december, hvor banen igen åbner. 

Sådan så det ud, da skøjtebanen åbnede i Aarhus tidligere i december:

 

 

Hans Frost og Tom Kronbo - F.A.K bokseklub fylder 100 år

playLegendarisk bokseklub fylder 100 år – fejrer det ved at vække fortiden til live

20190122-155819-5-1920x1281we

play Hundredevis af tomme fustager hos bryghus: - Det er jo ikke sjovt

Flyvestation Karup

Aarhusianer dømt for at bestikke forsvarsansat

Retten i Randers

Rumænsk mand idømt fem års fængsel for hjemmerøveri mod ældre kvinde

Dagli'Brugsen

play Sur smiley gør ondt: Ny brugsuddeler starter med at rydde op

Her krammer Anika og Marijana, som har hjulpet med at samle penge ind

Godt nyt om indsamlingen til Anika: De tæller millionerne