Nu kan du også komme på sightseeing med den nye vandflyver

Nordic Seaplanes satser på turister i sommerperioden

Efter godt en måned på vingerne udvider det lille flyselskab Nordic Seaplanes nu mulighederne for at få sig en tur med den nye rød/hvide vandflyver i Aarhus.

Selskabet begyndte i slutningen af maj at tilbyde direkte flyvninger mellem Aarhus og København. Afgangene henvender sig især til erhvervsfolk, der fx skal til møder i hovedstaden.

SE OGSÅ: Nordic Seaplanes tilføjer to nye afgange med vandfly

I løbet af sommerperioden er der dog færre, der krydser Kattegat i forbindelse med deres job. Derfor har Nordic Seaplanes opfundet to nye produkter til østjyder, der måske er mere interesseret i selve turen med vandflyveren end at komme til København.

Som noget nyt kan alle østjyder i den kommende tid komme på sightseeing-rundflyvning over Aarhus. Under turen kan man se en række af Aarhus' seværdigheder - og måske sit eget hus. Vandflyveren letter og landet normalt på vandet i Østhavnen, men Aarhus Kommune har dog i en periode givet Nordic Seaplanes lov til at starte og slutte turene fra vandet ud for Dokk1.

SE OGSÅ: Vandflyver mellem Aarhus og København er i luften

Foruden rundflyvningerne er det i sommerperioden også muligt at tage en hurtig sviptur til København med vandflyveren.

Selv om det er muligt at kombinere turen med et ophold i hovedstaden, er det dog lige så meget selve turen, der er formålet med smutturene. Passagererne får blandt andet mulighed for at se Sletterhage, Issehoved, Sjællands Odde og flere af kongefamiliens residenser. Turen til København tager 45 minutter.

Sommer-flyveplanen gælder fra på mandag og frem til 5. august. 

01:38

Tag en tur med den nye vandflyver her.

Luk video