Nu kan AGF'erne forstå deres sportschef

Den vellidte Jens Andersson er fortid som sportschef i AGF. Nu er danske Peter Christiansen ved roret, og nationaliteten kan give visse fordele

02:06

Der er nok gået de færrestes næser forbi, at AGF og Jens Andersson i går valgte at ophæve samarbejdet før tid. Ved samme lejlighed kunne Aarhus-klubben præsentere den hidtidige chefscout, Peter 'PC' Christiansen, som ny sportschef.

Dermed er en svensker blevet skiftet ud med en dansker, og rent sprogligt glæder Danny Olsen sig til, at han nu kan forhandle kontrakt på sit modersmål.

- 'PC' bliver i hvert fald nemmere at forstå, end den svensker vi har haft. Det er måske det eneste minus, der har været med Jens. Jeg har i hvert fald nogle gange haft svært ved at forstå, når han siger noget, siger Danny Olsen med et lille grin.

Læs også Sportschefen i AGF stopper: "PC" tager over

- Jeg har i hvert fald haft mine forbehold til det, når vi har haft nogle snakke. For at være på dupperne, for at der ikke skulle komme misforståelser, siger han.

Men sprogbarriere eller ej, så er det i hvert fald en vellidt svensker, der nu takker af som sportschef.

- Vi var rigtigt glade for at have ham her. Han er en sød fyr, god og snakkesalig og dygtig til sit job, så han bliver savnet, siger Danny Olsen.

Midtbanekollega Stephan Petersen ærgrer sig også over, at Jens Andersson stopper i klubben, men han tror ikke, det betyder det store for den sportslige linje i klubben.

Læs også - Hvis der ikke var pres på, så er det ikke interessant

- Det er ærgerligt, at Jens skal stoppe. Men 'PC' og Jens har arbejdet tæt sammen, så jeg regner med, at det bliver mere eller mindre det samme, siger Stephan Petersen, der har været glad for Jens Anderssons tilstedeværelse på træningsanlægget i Viby.

Stephan Petersen er en af en håndfuld spillere, der har kontraktudløb til næste sommer, og dermed er det en ny sportschef, som kantspilleren skal forhandle om en eventuelt ny kontrakt med. Men det er ikke noget, Stephan Petersen tillægger den store betydning.

- Rent kontraktmæssigt, så har de fleste spillere jo en agent, der snakker med Jens om det. 

Hør Danny Olsen og Stephan Petersen fortælle mere om spillernes tilknytning til en sportschef i videoen øverst på siden. Herunder kan du se og høre Glen Riddersholm sætte ord på hans nye chef i den sportslige sektor, 'PC'.

02:22

Efter onsdagens træning snakkede vi også med cheftræner Glen Riddersholm om sin nye sportschef. Du kan se interviewet - desværre med en lettere dugget linse - i videoen her.

Luk video