Nu er hvalpene hjemme igen

Blev afleveret i en papkasse

22-årige Nadia Sørensen efterlyste søndag sine to små chihuahua-hvalpe på kun 10 uger, som blev stjålet natten til søndag under et indbrud.

Nu er der godt nyt.

Tirsdag eftermiddag blev de to små hunde afleveret tilbage.

- De er kommet hjem. Det er helt vildt, det er et mirakel. Jeg er total målløs, og jeg græd, da jeg så dem igen, siger Nadia Sørensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

De to hunde blev stjålet fra hendes forældres hjem i Sabro ved Aarhus, mens hun passede huset sammen med sine hunde. Hun forlod hjemmet for at tage til en sommerfest, og da hun kom tilbage, var huset endevendt og de to hunde, der har en stor værdi, stjålet.

- Da mine forældre kom hjem i går (tirsdag, red), stod der en papkasse med mine hunde i ved huset, siger Nadia Sørensen.

- Jeg ved ikke, hvem der har afleveret dem. Der var ingen seddel eller noget. Det kan være, at det var gerningsmanden, som har fået kolde fødder. Men jeg er bare så glad nu, siger Nadia Sørensen.

Hun havde i forbindelse med efterlysningen udlovet en dusør på 20.000 kroner til den, der kunne få hundene hjem. Men der var ingen afsender på papkassen, og pengene skal nu gå til at forkæle familien og hundene.

- Jeg kan nærmest ikke forlade rummet nu uden at have hundene med, griner Nadia Sørensen.