Northside regner ikke med udsolgt, før festivalen starter

Northside kommer formentlig til at sælge billetter i døren

Foto: Morten Rygaard

Den aarhusianske festival Northside har de seneste tre år kunne melde om udsolgt, men i år kunne noget tyde på, at publikum i højere grad vælger festivalen fra, øget konkurrence på den aarhusianske musikscene kan være forklaringen.

- Vi kan bare se, at der sker flere ting i Aarhus end normalt. Nu spillede AC/DC for 45.000 mennesker i går, og Mumford and Sons spiller samme weekend som Northside, så måske der bare hænger flere koncertbilletter hos folk, siger talsmand for Northside John Fogde til tv2oj.dk. 

  Foto: Tobias Nicolai Kvist Larsen

Northside vil ikke oplyse, hvor mange billetter der er solgt på nuværende tidspunkt. De regner dog ikke med, at der bliver udsolgt før festivalen starter på fredag. 

- Vi regner med, at vi kommer til at have billetsalg i døren, siger John Fogde.

Ærgerligt, at der ikke er udsolgt
Northside kan nu melde, at de stort set har fået nok frivillige, som skal hjælpe til på festivalen. Det er dog en anden historie med billetsalget, og det ærgrer arrangørerne.

- Det er ærgerligt, at vi endnu ikke har fået udsolgt, men der er nogle dage til endnu, og lad os nu se om ikke, der sker noget når musikken spiller i weekenden, siger John Fogde.