Northside: Over al forventning

Talsmanden for Northside Festival er godt tilfreds med årets festival

03:36

1 af 2

På den sidste dag af årets Northside Festival kunne talsmand John Fogde evaluere festivalen:

Han var meget tilfreds med den måde, alt var forløbet på:

- Jeg synes, årets festival er gået over al forventning. Det har været meget vigtigt for os, at de ting, vi fik kritik for sidste år, at man kunne mærke, se og føle, at vi havde gjort noget ved det, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sidste års kritikpunkter involverede blandt andet for lange køer ved boder, indgangen og toiletter.

Når det gælder musikken, så er John Fogde også stærkt tilfreds med årets program. Også selvom anmeldere har kritiseret det for at være for ensidigt:

Se: festivalgæster slår lejr i have

- Det er forkert. Det er simpelthen decideret forkert, og der er i hvert fald halvdelen af de bands, der er på programmet - af de internationale navne - som maksimalt har spillet en dansk koncert før Northside, siger han.

Festivalen har dog været ramt af afbud fra nogle af de store navne. Blandt andre har Sam Smith aflyst på grund af sygdom, og også Earl Sweatshirt har måttet aflyse:

- Det kan vi ikke gøre noget ved, men vi hæfter os ved, at de bands, der spillede koncerter - og det var jo langt de fleste - de har faktisk spillet rigtig, rigtig gode koncerter, hvor der har været rigtig, rigtig mange mennesker.

I videoen øverst på siden kan du høre John Fogde fortælle mere om årets festival og desuden, hvad man kan glæde sig til på næste års Northside.