Northside melder udsolgt fredag

Søndag er der stadig ledige endagsbilletter - ellers skal man have partoutbillet

Foto: NorthSide Festival

Foto: Morten Rygaard

Foto: Morten Rygaard

1 af 3

For kun en uge siden kunne Northside melde alt udsolgt til lørdagens program, og i dag gælder det samme så for endagsbilletterne til fredag.

- Jeg ved ikke, om det er fordi, der er forår i luften, men vi har helt sikkert kunnet mærke et væsentligt opsving i billetsalget den sidste uge. Der blev desuden taget rigtig godt imod de sidste fire navne til plakaten, hvor både Refused og The Temper Trap spiller fredag, og måske er det derfor den billettype solgte ud hurtigere end forventet, siger talsmand for NorthSide, John Fogde i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det gik i hvert fald pludselig stærkt med endagsbilletterne, og samme udvikling kan vi også mærke på salget af partoutbilletter.

Northside fuldender programmet

Dermed er søndag med navne som Duran Duran, Jake Bugg, Bloc Party, Caribou og Beck på programmet den eneste dag, hvor der fortsat er ledige endagsbilletter til rådighed.

Vil man se en række af de andre store navne som Iggy Pop, Beach House og Lukas Graham, så skal man købe en partoutbillet til alle festivalens tre dage.

Se hvad nogle af pengene fra Northside går til i indslaget herunder: