Northside: God omsætning

Regnvejr gik ud over lørdagens omsætning. Arrangørerne er dog optimistiske

00:28

1 af 2

Der var tilsyneladende rigeligt at lave for de frivillige, der langede mad og fadøl over disken under den netop overståede Northside-festival i Aarhus.

Ifølge arrangørerne endte omsætningen på den tre dage lange musikfestival i Ådalen efter alt at dømme på et højere niveau end det, der var forventet. Det endelige resultat er dog endnu ikke klar.

På grund af lørdagens regnvejr er salget af mad og drikkevarer ujævnt fordelt over weekenden, fortæller festivalens talsmand, John Fogde.

- Fredag var bedre end forventet, mens omsætningen var noget mindre lørdag - ikke mindst på grund af regn. Søndag ser rigtig god ud, men det er endnu for tidligt at sige, hvor den ender, siger John Fogde til tv2oj.dk.

Se: Northside forventer overskud

Selv om den samlede omsætning endnu ikke er gjort op, håber arrangørerne at kunne overgå salget fra sidste år.

- Samlet set er omsætningen formentlig større end forventet. Om resultatet bliver bedre end sidste år, ved vi ikke endnu. Men umiddelbart ser det sådan ud, siger John Fogde.

Ritzau oplyste tidligere mandag, at årets Northside-festival forventer et økonomisk overskud. Ifølge John Fogde er hænderne dog endnu ikke hævet højt i vejret.

- Det er endnu for tidligt at sige noget om det økonomiske resultat, fastslår han.

Se festivalgæster gøre status over Northside 2015 i videoen øverst i artiklen.