Norsk succes-duo indtager Bøgeskoven

Smukfest præsenterer i dag fem nye navne - deriblandt storhittende Madcon

Foto: Pressefoto / Smukfest

Publikum får rig lejlighed for at synge med på velkendte radiohits, når Smukfest i Skanderborg løber af stablen til august.

Tidligere har festivalen præsenteret navne som Rihanna, SIA og Kygo, som også er leverandør af flere store ørehængere.

I dag, onsdag, bliver flere navne føjet til listen. Et af dem er rapper-duoen Madcon fra Norge. Hvis de ikke lige af navn får en klokke til at ringe hos dig, så gør de det helt sikkert, når du hører første del af omkvæddet til deres hit "Don't Worry":

- Oh, we can own the night, don't worry 'bout a thing. don't worry 'bout a thing, synger de to rappere Tshawa Bagwa og Yosef Wolde-Mariam med kunsternavnene Kapricon og Critical sammen med Ray Dalton.

Smukfest solgte 17.000 dagsbilletter på halvanden time

Sangen er blevet afspillet mere end 100 millioner gange på Spotify, så der skulle være god chance for, at de fleste festivalgængere har hørt den en gang eller to.

Udover Madcon er yderligere fire navne blevet føjet til plakaten. Det er det amerikanske Brown Sabbath, det danske heavy metal-band Red Warszawa, Lågsus fra P3 og gruppen Rainy Day.

- Vi er klar med en håndfuld tilføjelser til årets musikprogram - som dermed er meget tæt på at være helt komplet, skriver Smukfest i sit nyhedsbrev.

 

 

Her kan du se, hvilke kunstnere der indtil videre er præsenteret forud for Smukfest 2016

Hvis du ikke er helt sikker på, hvem Madcon er eller bare vil genhøre superhittet "Don't Worry", så har du muligheden i videoen nedenfor: