Nordstrand: En fin test

AGF spillere fredag 3-3 mod AaB i en træningskamp

Foto: Ole Nielsen

AGF tog fredag hul på en række træningskampe frem mod forårssæsonen i NordicBet Ligaen, og fredag var aarhusianerne på besøg i Aalborg, hvor de forsvarende danske mestre fra AaB ventede.

AGF-træner Morten Wieghorst havde fra kampens start sendt Morten Nordstrand på toppen for AGF.

AGF'erne kom hurtigt bagud med 2-0, men holdet arbejdede sig tilbage i kampen og kom endda foran med 3-2, inden AaBs Rasmus Jønsson udlignede til slutresultatet 3-3.

- Det var en lidt skidt start, vi fik, men ellers synes jeg, at det gik okay. For mit eget vedkommende skulle jeg lige ind i det og finde ud af, hvordan jeg skulle placere mig på banen, men derfra gik det egentlig okay. Jeg følte mig godt tilpas med de andre. Der er selvfølgelig ting, der kan blive bedre. Det ville være mærkeligt, hvis alt bare sad i skabet med det samme, men alt i alt var det en fin test, og det var dejligt at få nogle minutter i benene. Det var også et godt resultat for os - det var jo alt andet lige Danmarksmestrene, vi mødte, siger Morten Nordstrand til AGFs hjemmeside.

Se: Aabech-hattrick sikrede uafgjort

Morten Nordstrand fik de første 45 minutter på banen, og det lykkedes ikke for angriberen at score. Det gjorde det til gengæld for Kim Aabech, der scorede alle tre mål for AGF.

- Det var ærgerligt, at vi ikke lige kunne hive sejren hjem. Personligt var det selvfølgelig dejligt at lave tre mål, og jeg synes, at hele holdet formåede at spille fint mod et godt AaB-mandskab. Så alt i alt synes jeg, at det var en god første test, siger Kim Aabech.

AGF tester næste gang formen mod Odder om en uge.