Norddjurs har et af landets bedste friluftsliv

Norddjurs Kommune blev nummer to i konkurrencen om bedste friluftskommune

I konkurrencen om at blive årets friluftskommune blev den østjyske kommune Norddjurs nummer to. Vinderen blev Vejle Kommune, men der var alt andet end skuffelse over andenpladsen hos Norddjurs. 

Læs også

- Det er bestemt dejligt at få anerkendelse for vores arbejde med at skabe spændende friluftsmuligheder, selvom vi naturligvis allerhelst kunne have ønsket os titlen som Årets Friluftskommune. Vi fik ikke guldmedaljen denne gang, men vi fortsætter de gode takter med at skabe gode aktiviteter og fysiske faciliteter for både borgerne i kommunen og gæster udefra, lyder det fra borgmester Jan Petersen i en pressemeddelelse. 

Prisen er stiftet af Friluftsrådet for at sætte friluftslivet på dagsordenen i landets kommuner. Juryen bestod af Preben Schmidt fra Friluftsrådets bestyrelse, Poul Erik Pedersen fra Friluftsrådets Regionskontaktudvalg, Arne Bondo-Andersen fra Naturvejlederforeningen i Danmark, Thomas Thinghuus fra Kommunale Park- og Naturforvaltere, Casper Lindemann fra Danmarks Idrætsforbund og Frank Søndergaard Jensen fra Københavns Universitetet.