Norddjurs-borgmester: Alting starter med, at jobbet er der

- Vi gør alt, hvad vi kan for at virksomheder, der gerne vil være hos os, har gode vilkår

03:13

De østjyske borgmestre er godt i gang med det nye arbejdsår. I november er der valg til kommuner og regioner. Borgmestrene skal derfor også bruge året på at blive genvalgt.

TV2 | ØSTJYLLAND har inviteret alle de ti borgmestre i Østjylland til at komme med deres bud på de udfordringer, der venter. I Norddjurs Kommune vil der i 2017 være fokus på arbejdspladser og investering.

Læs også Samsø-borgmester: Flere skal flytte til øen

- Vi har vækst i vores virksomheder. Vi gør alt, hvad vi kan for at virksomheder, der gerne vil være hos os, har gode vilkår med for eksempel gratis byggesagsgebyrer. Der bliver investeret 120 mio. kroner i en omfartsvej, der forbedrer vilkårene for Grenaa Havn. Og vi har købt erhvervsarealer op, som vi kan sælge til virksomheder, siger Jan Petersen (S), borgmester, Norddjurs Kommune.

Ifølge borgmesteren er jobmuligheder en fællesnævner for alle tiltag.

Læs også Horsens-borgmester om 2017: Flere borgere skal uddannes

- Alle skal have tryghed i jobbet. Der starter alting, og der starter rigtig mange lykkelige menneskeskæbner. Det starter med, at jobbet er der, siger Jan Petersen.

Han forventer, at 2017 bliver bedre end de to foregående år.

- Letbanen åbner, og vi kan mærke, at den sammenhæng med Østjylland, vi har brug, begynder at virke hos os. Vi kan mærke, at væksten fra Aarhus virker hos os, siger Jan Petersen.