Nøgler stadig forsvundet

ISS savner stadig nøgler til 250 institutioner

Hvor er nøglerne til 250 institutioner i Aarhus?

- Vi har nu styr på gerningsmændene. Nu skal vi bare have nøglerne. Der er ingen grund til at holde sig tilbage, hvis der sidder nogen, der kender noget til nøglerne. Vi udbetaler hellere en dusør for meget end for lidt, lyder det fra ISS kommunikationsdirektør Kaspar Bach Habersaat.

Rengøringsgiganten savner stadig nøglerne fra kuppet i lørdags, hvor to yngre mænd brød ind og gik målrettet efter et kontorskab hos ISS i Åbyhøj, hvor kasserne med nøgler blev opbevaret.

Kommunikationschefen roser familien til den 23-årige mand, der i går overtalte deres søn til at gå til politiet og aflægge tilståelse i sagen.

Men tilståelsen har tilsyneladende ikke bragt nøglerne til veje. I hvert fald har ISS ikke fået nogen henvendelse fra politiet, som overfor pressen i morges heller ikke ønskede at drøfte nøglernes eventuelle opholdssted.

Nu afventer firmaet anholdelsen af gerningsmand nummer to. Politiet oplyser, at man kender hans identitet og er så sikre i deres sag, at man i dag afmeldte efterlysningen af de to mænd og de to biler, man har udsendt overvågningsbilleder af.