Nisser og julepynt indtog det gamle sygehus i Odder

For at øge kendskabet til byens nye samlingssted var der i dag julemarked i Vitapark

01:28

Odder har fået et nyt sundheds-, ungdoms-, iværksætter- og kulturhus, men ikke alle i byen ved det. Et stort julemarked søndag skulle lave om på det. Sådan lød ambitionen i hvert fald fra markedsføringsøkonom-praktikanten Annette Christensen.

Hun har sammen med en medpraktikant arbejdet med at øge kendskabet til Vitapark – det tidl. Odder Sygehus - gennem de seneste tre måneder, og i dag var det så et julemarked, der skulle lokke folk til.

- Vi har skabt julemarkedet for at få kendskabet om Vitapark ud til Odders borgere, som vi vil vise, at Vitapark er borgernes, siger Annette Christensen.

02:05

Julen er begyndt at fylde i det østjyske. I Hinnerup er der en særlig gade, som hvert år skiller sig ud fra mængden grundet store mængder julelys. Få et tilbageblik på gaden her. 

Luk video

Indtil 2009 blev bygninger brugt som sygehus, og i dag var det så altså på de gamle operationsgange og stuer, at der var fyldt med nisser, gran og lys.

- Kommunen overtog stedet, og den har så lavet en masse ting om på gangene, og der er kultur og erhverv spredt ud på de forskellige etager, forklarer Annette Christensen.

For en stund var det altså julesager, der var spredt ud over bygninger, og vurderet ud fra fremmødet har mange fundet ud af nye anvendelser af Vitapark.

Du kan se klip fra julemarkedet og interview med Annette Christensen i videoen øverst på siden. Den er optaget af Palle Hansen.  

Læs også Skolebørn giver deres legetøj væk til Julehjælpen