Niklas Landin: Vi hører til i toppen

BSVs Niklas Landin er stolt over, at Danmark kunne matche Frankrig ved VM, men skuffelsen overskygger lige nu

1 af 4

Niklas Landin var igen en af bedste spillere, da Danmark tabte finalen ved VM i herrehåndbold med 35-37 til Frankrig, men det er den 22-årige keeper nu ret ligeglad med.

- Det er ligegyldigt, når vi har tabt en kamp, vi kunne have vundet. Jeg synes, at vi spillede en flot kamp, men var uheldige, da det gjaldt. Lige nu er jeg ekstremt skuffet. Og det er mest den følelse, jeg står med, siger Niklas Landin.

Landin har været en af Danmark største profiler i den sidste halvdel af turneringen sammen med 23-årige Mikkel Hansen. Og Landin glæder sig trods alt over, at det unge "nye" danske hold med sølvet har bestået en form for eksamen.

- Vi kan være stolte over, at det nye hold har slået til. Vi har vist, at vi hører til i toppen, siger Niklas Landin, der fik slutrundedebut ved VM i Kroatien i 2009 og siden har spillet sig ind som førstemålmand efter Kasper Hvidts landsholdsstop sidste år.

- Vi har vist, at franskmændene ikke længere er suveræne i verden. Vi har nået et niveau, hvor vi kan matche dem, siger han.