Niklas Landin ikke tilfreds med egen præstation

Bjerringbro-Silkeborg-keeper mener ikke, at han ramte topniveauet i håndbold-landsholds sejr over Kroatien

1 af 2

Ambitionerne har fået et ordentligt nøk op ad efter sejren over Kroatien. De danske håndboldherrer tager fire point med videre over i mellemrunden, hvor målet er at slutte som nummer et.

Det mener Niklas Landin må være målsætningen i en gruppe, som også tæller Polen, Argentina og værtsnationen Sverige. De har alle to point, mens Serbien og Kroatien kun har et enkelt point.

- Det er et fint udgangspunkt at have i mellemrunden. Det kan blive altafgørende at have fire point. Vi drømmer om en semifinale. For vi spiller jo ikke efter at blive nummer sidst i mellemrunden. Vi spiller efter at blive nummer et, fastslår Niklas Landin.

Adskillige flotte redninger
Bjerringbro-Silkeborg-keeperen fik spilletid i størstedelen af kampen mod Kroatien, hvor det også blev til adskillige flotte redninger. Men Landin var langt fra tilfreds med sin egen præstation.

- Så har du ikke set mit niveau. Jeg ramte ikke mit topniveau. Jeg håber, jeg kan ramme et endnu højere niveau i de kommende kampe. Så vinder vi større, mener Niklas Landin.

Nøglen til sejren over Kroatien er også den samme, som skal bære det danske hold videre senere hen i turneringen. Mod kroaterne var det løbeduellerne, som knækkede koden.

- Vores kontraspil og høje tempo dræner dem fuldstændig. Vi vidste, at Balkan-lande ikke er vilde med at løbe. De går ikke særlig meget op i løbetræning.

- Så vi vidste, at de ville gå døde i slutningen af kampen, og det må man sige, at de gjorde, pointerer Niklas Landin.

Første danske modstander i mellemrunden bliver Polen, som tabte til Sverige torsdag aften.