Niels Lodberg tilbage i gult

Vender tilbage som spillende assistenttræner

Foto: AC Horsens

Efter tre sæsoner i superligaklubben Sønderjyske vender Niels Lodberg til sommer tilbage til AC Horsens fra den næstbedste fodboldrække.

Den 34-årige forsvarsspiller skal være spillende assistenttræner i den østjyske klub.

Det oplyser både AC Horsens og Sønderjyske i en pressemeddelelse.

- Vi vil på ingen måde stå i vejen for Niels Lodbergs næste skridt i en meget flot fodboldkarriere. Han har gennem tre sæsoner været en fantastisk kulturbærer, en ledertype, der altid er gået foran med det gode eksempel, siger sportschef i Sønderjyske Hans Jørgen Thaysen.

- Niels Lodberg er ærlig og bundloyal, og vi glæder os over, at han i forårets afgørende superligakampe fortsat vil være at finde på holdkortet, siger sportschefen videre.

Se: Lodberg til Sønderjyske

I Horsens har Niels Lodberg fået en kontrakt på to år - til sommeren 2017.

Lodberg skal efter planen også være med på banen i sin første sæson i Horsens, mens han i anden sæson udelukkende er tiltænkt rollen som assistenttræner.

Karrieren på banen kan dog forlænges, hvis både han og klubben synes, at det er en god idé. Ellers fortsætter Niels Lodberg udelukkende som assistenttræner for Bo Henriksen.

- Jeg havde en super god tid i AC Horsens og jeg bor fortsat i byen, og har fulgt klubben løbende siden jeg stoppede. Så egentligt var det ganske nemt for mig at sige ja til AC Horsens, siger Niels Lodberg.