Niels Lodberg stopper som spiller

AC Horsens' tidligere topscorer Niels Lodberg stopper som spiller, men fortsætter som assistenttræner i klubben

Foto: badenfoto.dk

De gule fans jublede i sommer, da AC Horsens hentede Niels Lodberg hjem til Langmarksvej på en kontrakt frem til sommeren 2017.

Det var planen, at den tidligere topscorer skulle agere spillende assistenttræner det første år, men nu har AC Horsens oplyst, at Niels Lodberg fremover udelukkende skal fungere som assistenttræner.

- Jeg har overvejet situationen et stykke tid og vendt det med min familie og selvfølgelig også med Bo Henriksen. Jeg er rigtig glad og stolt over det, jeg har opnået i min aktive tid som spiller, men jeg kan mærke, det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe den aktive karriere nu. Holdet har præsteret rigtig flot i efteråret, og vi har ikke ønsket at bringe mit stop i fokus, da holdet og resultaterne altid kommer i første række. Nu kan jeg fokusere 100 % på assistenttrænerjobbet, hvor der er masser af spændende opgaver, der skal løses. Det er ikke bare at gå ud på banen og være træner. Der ligger masser af arbejde bagved med planlægning, analyser og scouting som nogle af opgaverne, fortæller 35-årige Niels Lodberg til klubbens hjemmeside.

Niels Lodberg tilbage i gult

Cheftræner Bo Henriksen har været glad for Niels Lodbergs comeback i AC Horsens og glæder sig til det fortsatte samarbejde.

- Alle i AC Horsens er sindssygt stolte og glade for, at en så stor kapacitet som Lodberg kom tilbage til klubben, og Niels har på ingen måde skuffet. Han har bibragt utrolig meget til klubben og har været uvurderlig i vores flotte efterår og hele den genopbygning, vi er i gang med i klubben. Lodberg er om nogen en kulturbærer i AC Horsens, og det er fantastisk, at Niels nu kan fokusere udelukkende på trænerdelen med hans store viden, energi og engagement. Det vil garanteret give endnu mere værdi til vores sportslige sektor, siger cheftræner Bo Henriksen.