Niels Eriks hus smadret: - Jeg ved ikke, hvad jeg skal nu

I tirsdags smadrede en lastbil ind i Niels Erik Christensens hus. Nu arbejder han på at finde tilbage til en normal hverdag igen

Det var held i uheld at Niels Erik Christensen var taget ud for at handle tirsdag formiddag, da en lastbil bragede ind i hans hus.

Det var held i uheld at Niels Erik Christensen var taget ud for at handle tirsdag formiddag. Normalt ville han ligge og sove i sit soveværelse på det tidspunkt af dagen.

Det gjorde han heldigvis ikke. Et trafikuheld mellem en varebil, en personbil og en lastbil endte nemlig med, at lastbilen havnede lige der, hvor Niels Erik Christensen havde soveværelse.

Læs også Niels Eriks hus smadret i ulykke: - Nogen holdt hånden over mig

Huset har lidt store skader og er nu ubeboeligt. Der er fare for, at det kan styrte sammen. Niels Erik Christensen har mistet sit hjem og har siden da boet på motel.

- Jeg er meget rystet. Alt hvad jeg har opbygget er rykket ud af hænderne på mig, og jeg bor nærmest i en flyttekasse. Jeg ved ikke, hvor jeg havner henne, siger han, da TV2 ØSTJYLLAND taler med ham fredag.

02:19

VIDEO: Det kan betegnes som lidt af et mirakel, at Niels Erik Christensen ikke var hjemme, da en trafikulykke endte med at en lastbil havnede i hans hus.

Luk video

Ikke bare noget der går over

Niels Erik Christensen har kun haft mulighed for at tage småting med ud af huset. Torsdag var en taksator forbi for at vurdere huset, og han kunne bekræfte Niels Erik Christensen i, at husets tilstand ser meget skidt ud.

Jeg er meget rystet. Alt hvad jeg har opbygget er rykket ud af hænderne på mig, og jeg bor nærmest i en flyttekasse. Jeg ved ikke, hvor jeg havner henne.

Niels Erik Christensen, husejer, Randers

- Jeg har boet på motel siden da, men det er kun midlertidigt indtil på onsdag. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg så skal, siger Niels Erik Christensen.

På tirsdag får han svar fra taksatoren på, hvor han skal rykke hen. Indtil da har Niels Erik Christensen fået fri fra job og arbejder på at komme ovenpå igen.

- Jeg har det bedre, end den dag det skete. Der var jeg helt ude af mig selv. Men der kommer til at gå noget tid, inden jeg bliver mig selv igen. Det er ikke bare noget, der går over, siger han.

Fører af varebil sigtet for ikke at overholde ubetinget vigepligt

Lastbilen havnede i Niels Erik Christensens soveværelse på grund af et uheld ude foran huset på Hadstenvej.

- Varebilen kom kørende af Haslundkærvej og forbindelse med, at den skulle dreje til højre ud på Hadstenvej, kørte den ind i en personbil, der i samme øjeblik var ved at overhale lastbilen på Hadstenvej. Personbilen blev skubbet over i lastbilen, som forsøgte at undvige, sagde kommunikationsrådgiver Jeanette Løv Rasmussen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND i tirsdags efter uheldet.

Læs også Voldsomt uheld i Randers: - Der holder en lastbil i min stue

Kollisionen medførte, at personbilen og lastbilen kørte gennem en hæk og lastbilen videre ind i Niels Erik Christensens husfacade.

Føreren af varebilen, en 34-årig mand, er blevet sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt. Han slap fra uheldet med lettere skader.

01:51

VIDEO: I august 2016 kørte en bus ind i Anders Poulsen og hans kærestes hus. Se indslaget om, hvordan de kom videre her. 

Luk video