Nedryknings-gys trækker stor interesse

Horsens-direktør forventer flere end 5000 tilskuere til søndagens altafgørende kamp mod Esbjerg

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Der bliver godt fyldt op på tribunerne, når AC Horsens og Esbjerg FB søndag tørner sammen i den altafgørende nedrykningskamp. 

- Vi kan virkelig mærke, at der er stor interesse for kampen, og i forhold til de billetter, der er solgt og delt ud, så har jeg en forventning om, at vi når over 5.000 tilskuere, siger Kristian Nielsen, AC Horsens’ direktør, til klubbens hjemmeside.

Kampen på Casa Arena Horsens begynder klokken 13. Da de to hold mødtes i Esbjerg for en uge siden, endte opgøret 1-1.

Den samlede taber rykker direkte ned i 1. division, mens vinderen skal møde 1. divisionsholdet Vendsyssel om en Superliga-billet. 

Bo Henriksen forudser et vildt drama. Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Horsens-manager Bo Henriksen forventer et drama af dimensioner.

- Det bliver følelsesmæssigt vanvittigt interessant at se, hvordan folk reagerer, og udfaldet er jo selvfølgelig vigtigt. Der venter en intens duelkamp, hvor alle ved, hvor meget der er på spil. Taberen rykker ud af Alka Superligaen – det er meget simpelt, siger han til hjemmesiden.

Bo Henriksen mener, at kampen i Esbjerg forleden var godkendt set med Horsens-briller, men der er plads til forbedring.

- Der vil altid være småting, som vi skal justere, og det gælder blandt andet vores presspil, men det er i småtingsafdelingen. Det er taktiske justeringer, og mest af alt skal vi have fokus på at levere en fodboldkamp, hvor vi bagefter kan se hinanden i øjnene. Alle skal arbejde hårdt og kæmpe alt det, de har lært, siger han.