Nederlag til Horsens på 0-2

Efterårets sidste kamp endte med en vasker

Det blev gæsterne fra FC Midtjylland, der med en sejr på 2-0 sikrede sig tre vigtige point mod AC Horsens.

Horsens har nu lukket 22 mål ind i 11 hjemmekampe.

Måske grundet den våde bane var kampen ikke særlig velspillet, men intensiteten fejlede intet. Begge hold havde brug for tre point.

Efter knap 10 minutter kunne FCM bringe sig foran 1-0. Tim Janssen vekslede et flot indlæg fra højrefløjen til mål, da den høje hollænder headede bolden i buret.

Flere gange mistede Horsens bolden på midtbanen i første halveg, og det var tæt på at give problemer, da FCM opsnappede bolden efter en halv time.

Danny Olsen drev bolden frem og satte Nabil Aslam med et par driblinger, men skuddet på mål sad direkte på målmand Frederik Rønnow, der havde flere gode redninger.

Efter pausen var Troels Kløve tæt på at udligne for Horsens, men der blev dømt hånd på bolden, da han efter tre skud på målmanden fik bolden i mål.

Danny Olsen viste flot spil i kampen og fik en assist, da han sendte et indlæg ind i feltet til Morten Duncan Rasmussen, der scorede til 2-0, da han sikkert satte bolden ind.

Dermed kan FCM overvintre på ottendepladsen med 22 point, mens AC Horsens indtager syvendepladsen med 23 point.

Kampen var i forvejen tæt på at blive aflyst grundet snestormen. Men en stor indsats fra frivillige, der ryddede banen, betød, at kampen blev gennemført efter dommer Jakob Kehlets godkendelse.