Nationalparkbus kører igen i år

Sightseeing i National Park Mols Bjerge

Denne sommer bliver der igen mulighed for at snuppe en tur med Nationalparkbussen rundt i Mols Bjerge.

Sidste sommer benyttede mange sig af den tre timer lange sightseeing i nationalparken, og derfor kører bussen igen denne sommer.

- Det var ganske flot sidste år. Nationalparkbussen kørte med gennemsnitligt 24 passagerer pr. tur gennem hele sommerperioden. Regnskabet kørte stort set rundt, og det er altså flot i det første år med sightseeing. Men mest betyder det dog for os, at vi har hørt fra rigtig mange passagerer, at de havde en god og lærerig oplevelse i nationalparken, siger Erling Post, der er bestyrelsesformand for Nationalpark Mols Bjerge, i en pressemeddelelse.

Turen rundt i det flotte landskab står John Simoni igen for, og han guider passagererne gennem naturen og fortæller om området.

På busturen er der forskellige stop undervejs, og passagerne kommer blandt andet til at se Trehøje, Kalø Slotsruin, Stabelhøjene, Porskær Stenhus og Besøgscenter Karlsladen.

Nationalparkbussen kører tre gange om ugen klokken 13.00 fra den 28. juni og frem til den 9. august, og der er afgang fra Ebeltoft Turistcenter. Prisen for turen er 100 kroner for voksne, 50 kroner for børn og unge i alderen 12-18 år, mens børn under 12 år kommer med gratis.