Narkofangst var på i alt 80 kg

Anslået værdi: 64 millioner kroner

00:46

1 af 2

Det var i alt 80 kilo formentlig kokain, der blev fundet i store tasker blandt et parti bananer i nat på et COOPs varelager i Hasselager.

Stoftypen er endnu ikke endeligt afgjort, det sker først om et par dage, men Rigspolitiet antager, at det drejer sig om kokain, da fragten med bananer kom fra Colombia, som er et af verdens største producenter af kokain.

Ifølge Rigspolitiet har de 80 kilo narko en gadeværdi på omkring 64 millioner kroner.

Ansatte fandt tasker med narko

Det var ansatte på lageret i Hasselager, der i nat fandt angiveligt fire tasker med et hvidt pulver, der var skjult i banankasser fra Colombia.

Lagermedarbejder Torben Smidt var på arbejde i nat, da det mystiske fund blev gjort.

- Klokken er vel lidt før klokken to, da vi finder den første banankasse. Vi kan mærke, at de vejer betydeligt mere, end de plejer. Vi kan næsten ikke løfte dem. Da vi får dem åbnet, finder vi nogle mørkegrønne army-tasker, der hver vejer ca. 30 kilo. De er fyldt med store plader, der er tapet ind. Nøjagtigt som på film, siger Torben Smidt til tv2.dk.

Kasserne, der er kommet til Danmark via Holland, var alle mærket med rød skrift. Torben Smidt tror ikke, at banankasserne skulle have været til Danmark.

- Et eller andet må være gået galt undervejs - måske i Amsterdam, da pallerne med banankasser skulle lastes om. Der er nok en eller anden, der får røven på komedie. Hvis det er narko, er det jo sindssygt mange penge, der er gået tabt.