Myndigheder lukkede Scandic-køkken

Efter flere utilfredsstillende kontroller valgte fødevarekontrollen at sige stop for madlavning på Hotel Scandic i Århus.

Tre gange i år har fødevarekontrollen haft noget at udsætte på tilstanden i køkkenet på Hotel Scandic i det vestlige Århus.

Først var maden for gammel, dernæst var køkkenet simpelthen beskidt, og ved det tredje besøg sagde man simpelthen stop og nedlagde forbud mod at lave mad i køkkenet. Det skriver JP Århus.

Det tredje besøg fandt ifølge avisen sted den 20. juni, og her var man på hotellet i gang med en ombygning af det udskældte køkken.

"Produktionen er stoppet under tilsynet," står der i kontrolrapporten.

Årsagen til forbuddet var, at der var beskidt, og at køkkenet ikke var tilstrækkeligt skærmet fra støv fra ombygningsarbejdet på stedet.

Hotellets direktør bekræfter hændelsen.

- Det er korrekt, at de bad os om stoppe madlavningen, men vi havde selv tænkt os at gøre. Der var ingen spisende gæster på tidspunktet, og fødevaresikkerheden har ikke på noget tidspunkt været i fare, siger hoteldirektør Marianne Bedsted.

Ifølge avisen kom fødevarekontrollen forbi igen senere på dagen, og her havde man fået styr på situationen.