Musikmagasin går konkurs - men fortsætter

2015 har været et skidt år for det Aarhus-baserede musikblad Gaffa

Foto: Gaffa

Musikmagasinet Gaffa med adresse på Vester Allé i Aarhus Midtby er gået konkurs.

Gaffa er udkommet på print siden 1983 og har de senere år udvidet sin forretning til også at omfatte online-aktiviteter. Ifølge Mediawatch er det magasinets egen ledelse, der har begæret konkursen, der blev indgivet til Skifteretten i Aarhus en uge før jul.

Konkursen betyder dog ikke, at musikinteresserede danskere ikke længere kan få gratis nyheder om bl.a. pladeudgivelser og koncerter, sådan som de har været vant til i mere end 30 år. Musikmagasinet fortsætter i et beskåret setup i et nyt selskab, Gaffa DK ApS.

Musikmagasin fejrer fødselsdag: 30 år med gaffa

Ifølge adm. direktør Robert Borges er det en faldende annonceomsætning, der er årsag til de økonomiske problemer, der har ramt Gaffa i 2015. Derudover har selskabet været tynget af, at musikmagasinet har forsøgt at komme ind på det norske og svenske marked.

- 2015 har ikke været et specielt godt år, det har faktisk været et møg år, og så er det svært at få tingene til at hænge sammen, når man har spændt buen for hårdt i forhold til sine investeringer. Det gjorde, at Danmark ikke kunne være med længere, siger Robert Borges til Mediawatch.