Mulig børnelokker skaber utryghed

Mulig børnelokker skaber utryghed blandt forældre

En mulig børnelokker har lige nu sat sindene i kog blandt forældre i Gødvad og Hvinningdal-området nord for Silkeborg. Det oplyser Midt- og Vestjyllands politi i dag  til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ifølge politiet modtog de i mandags en anmeldelse fra forældre til en 9-årig dreng, som angiveligt er blevet antastet af en børnelokker, der har lokket med slik.

Desuden svirrer der lige nu et rygte i området om, at to piger er blevet antastet. Angiveligt har børnelokkeren også i disse tilfælde lokket dem med slik og en lille hundehvalp. Det skulle være sket på Christiansfeldvej og Eidervej.

SMS-kæde
Rygtet har skabt bekymring og utryghed blandt forældre, og derfor er der opstået en kæde af sms-beskeder med advarsler om en mulig børnelokker i området. 

Politikommissær, Merete Norring, fra Midt- og Vestjyllands politi opfordrer dog forældrene til at forholde sig roligt:

- Vi har ikke fået nogle konkrete anmeldelser foruden den i mandags. Vi ved derfor slet ikke, om der er en børnelokker, og det kan meget vel bare være et rygte. Vi beder alle forældre om at komme til os, hvis de har oplysninger i sagen, eller hvis de har noget de vil anmelde, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.