Mota vil gerne blive i Randers

Mota og Randers FC vil gerne fortsætte samarbejdet, men den brasilianske fodboldspiller er lige dyr nok for kronjyderne.

Guld og brasilianske fodboldspillere kan købes for dyrt, mener direktør Jacob Nielsen i superligaklubben Randers, og derfor har kronjyderne endnu ikke sikret sig efter den brasilianske angriber Jose Mota Junior til forårssæsonen.

For den målsøgende brasilianer vil gerne blive i klubben, og Randers vil også gerne beholde ham. Eneste knast mellem parterne er prisen.

Motas aftale med Randers udløb efter søndagens kamp med FC Midtjylland, og derfor vender Mota tirsdag tilbage til Brasilien.

- Jeg er meget glad for at være i Randers og vil gerne blive. Men jeg er professionel, og hvis ikke Randers har råd til mig, vil jeg gerne spille i en anden dansk klub, sagde Mota.

Randers-træner Lars Olsen vil dog have afklaret brasilianerens fremtid, inden han sætter kurs mod Brasiliens lunere himmelstrøg.

- Mota og jeg har en aftale, der ligger klar til underskrivning, men endnu er alle formaliteter ikke på plads. Vi har fundet investorer, men guld kan også købes for dyrt. Men vi skal have sagen afklaret inden på tirsdag, siger Jacob Nielsen.