Mordvåben sikret

Politi sikrer knive efter syrisk familietragedie

Politiet har sikret flere knive fra den lejlighed på Sønderbrogade i Horsens, hvor En 24-årig syrisk mand natten til mandag stak sin storesøster ihjel med en kniv.

- Der er sandsynligvis tale om, at vi har mordvåbnet. Der er sikret flere knive fra lejligheden, der nu skal undersøges, siger efterforskningsleder ved Sydøstjyllands Politi Carsten Thostrup til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ved middagstid mandag blev den 24-årige sigtede fremstillet i et grundlovsforhør for lukkede døre, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger.

Se: 24-årig erkender knivdrab

Ifølge efterforskningsleder Carsten Thostrup er broren og søsteren del af en syrisk familie, og der var flere familiemedlemmer til stede, da drabet skete.

- Vi har afhørt alle dem, vi skulle, og nu skal vi til at se på, om der er nogle, vi skal tale med igen. Nogle har set mere end andre og været tættere på, da det skete, siger efterforskningsleder Carsten Thostrup, der refererer til at nogle vidneudsagn ikke peger i helt samme retning, hvad angår det, der foregik i lejligheden op til og under drabet på den syriske kvinde.

Den afdøde kvinde obduceres tirsdag på Retsmedicinsk Institut i Aarhus.