Mols-Linien: Vi sejler videre

Konflikt får ikke indflydelse på færgedriften

Mols-Linien sejler som planlagt i sommerperioden, slår selskabet fast som et svar på, at fagforeningen 3F i dag har varslet sympatikonflikt.

- Jeg vil gerne understrege, at den varslede sympatikonflikt ikke får indflydelse på færgedriften hos Mols-Linien. Med andre ord vil vi også henover sommeren kunne tilbyde vores kunder en stabil forbindelse over Kattegat, udtaler Søren Jespersen,  administrerende direktør i Mols-Linien.

Selskabet udlægger konflikten således:

- I marts 2012 skiftede Mols-Linien rengøringsleverandør. Rengøringspersonalet hos den nye leverandør, Bedre Rengøring, er organiseret hos Krifa, hvilket har fået 3F til at varsle sympatikonflikt mod færgerederiet.

Om det siger Søren Jespersen:

- Mols-Linien overholder alle gældende regler, hvad angår løn og arbejdsvilkår. Og rengøringspersonalet hos vores underleverandør er allerede organiseret i en fagforening. Derfor forholder vi os undrende til sympatikonfliktvarslet.

- Alle vores fartøjer vil sejle uanfægtet af konflikten. Når det er sagt, håber vi selvfølgelig også, at 3F er interesseret i at finde en fornuftig løsning på situationen. At konfliktvarsle en seriøs arbejdsplads på vegne af en underleverandørs medarbejdere, som ikke ønsker en overenskomst med 3F, synes vi naturligvis ikke er hensigtsmæssigt, udtaler Søren Jespersen i pressemeddelelsen.