Mols-Linien opruster

Øger antallet af afgange i 2015

Foto: Mols-Linien

Antallet af afgange har flere gange bragt Molsl-Linien i uvejr. Senest i begyndelsen af 2014, hvor det kom frem, at færgeselskabet ville lukke ruten Ebeltoft-Odden to til tre måneder hver vinter, fordi behovet for ruten - ifølge selskabet - ikke var der på dette tidspunkt af året.

Vinterpausen fortsætter, men nu vil færgeselskabet optrappe antallet af afgange, der hvor selskabet kan mærke, at efterspørgslen er.

- Vi kan se, at antallet af erhvervskunder fra Aarhus stiger, så nu sætter vi antallet af afgange op, så vi kan imødekomme efterspørgslen, fortæller marketingschef for Mols-Linien Mikkel Hybel til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det nye tiltag kommer også til at betyde flere afgange fra Ebeltoft-ruten, som før har fået kritik for ikke at sejle nok. Men det bliver dog kun i weekender og helligdage, hvor antallet af afgange stiger.

- Fra 1. april kommer vi til at sejle meget mere i weekender og helligdage. Det skyldes, at vi kan se, at ruten Ebeltoft-Odden er meget attraktiv som fritidsrute for de rejsende. Sammenlagt kommer vi til udbyde 10 pct. flere afgange på den rute, end vi gjorde i 2014, fortæller Mikkel Hybel.

Med flere afgange både fra Aarhus i hverdagene, og Ebeltoft i weekenderne, mener man hos Mols-Linien at ramme kundernes efterspørgsel bedst muligt. For det er kunderne, der i sidste ende bestemmer, hvor og hvornår færgen skal sejle.

- Vi følger markedet, og vi kan se, at den erhvervsmæssige overfart sker fra Aarhus, og de fritidsrejsende gerne sejler til Ebeltoft. Derfor lægger vi også afgangene, som vi gør, fortæller Mikkel Hybel.