Mols-Linien fortsætter fra Ebeltoft

Mols-Linien dropper planer om at standse færgedrift fra Ebeltoft

Det var Clipper Group, der ejer 30% af aktierne, som var ude med planer om at nedlægge ruten fra Djursland til Sjælland. Clipper Group har krævet en ekstraordinær generalforsamling i færgerederiet Mols-Linien, der tre gange i træk har nedjusteret forventningerne, og som i 2010 fik et underskud på 80 mio kr.

Clipper Group, der allerede sidder på en lang række andre færgeruter, kræver at Mols-Linien skal strømlines og satse målrettet på "guldægget", ruten mellem Aarhus og Odden.

For at opnå det, vil Clipper - hvis de ved den ekstraordinære generalforsamling den 15. marts kan vælte den nuværende ledelse - skære de ikke rentable ruter væk.

I dag forsikrer borgmester i Syddjurs Kommune, Kirstine Bille (SF), at ruten til og fra Ebeltoft ikke er i fare.

- Vi har nu fået klare meldinger fra Mols-Liniens ledelse om, at de har styr på aktionærerne, og dermed så godt som en garanti for, at der ikke bliver pillet ved Ebeltoft ruten, siger borgmester Kirstine Bille i dag til TV 2 | ØSTJYLLAND.?

Borgmesteren i Syddjurs får støtte fra Bestyrelsesformand i Mols-Linien Franz Palludan.

- Vi deler ikke Clippers opfattelse af eventuel rutenedlæggelse på Ebeltoft-Odden-linien, siger Franz Palludantil TV 2 | ØSTJYLLAND.