"Molle" bliver i AC Horsens

Morten Rasmussen bliver på trods af mange skader

Foto: badenfoto.dk

Morten "Molle" Rasmussen snupper et halvt år mere i fodboldklubben AC Horsens, der til daglig spiller i NordicBet Ligaen, men han håber, at den aftale på sigt kan blive længere.

Forsvarsspilleren har gennem længere tid været hårdt ramt af skader, men alligevel er parterne blevet enige om at forlænge samarbejdet, og på den måde får Morten Rasmussen tid til at komme sig helt efter skaderne.

- Det er glædeligt, at vi nu har forlænget aftalen med "Molle" godt nok i første omgang med en kort aftale. Men når han bliver klar, vil han være meget værd for holdet og vores bestræbelser på at vinde fodboldkampe. "Molles" indstilling til hans erhverv som fodboldspiller er formidabelt, og samtidig fastholder vi en person, som vores nuværende og nye spillere kan læne sig opad, samtidig med at vi fastholder en spiller, som vil gå gennem ild og vand for klubben, siger cheftræner Bo Henriksen.

Dermed kan Morten Rasmussen fortsætte det genoptræningsforløb, som han har været i gang med de seneste seks måneder.

- Jeg er utrolig glad for, at jeg, godt nok med en kortvarig aftale, kan fortsætte genoptræningen efter min skade med de personer, som jeg har tillid til. Nu er mit fokus 100 procent på at blive klar så hurtig som muligt og derved betale tilbage på den tillid, klubben har vist mig. Jeg ser frem til at blive klar og spille kampe igen for AC Horsens, og når det sker, vil jeg forhåbentlig kunne lave en længerevarende aftale med den klub og det hold, som jeg identificerer mig selv med, siger Morten Rasmussen.