Modnet Pourié: Målinstinktet er der stadig

Formen er langt fra, hvor den skal være. Men alle forudsætningerne for, at Marvin Pourié kan blomstre op i Randers FC, er til stede

04:32

Randers FC har i dette transfervindue oprustet godt og grundigt i den forreste kæde. Først blev Marko Mitrovic hentet i Holland, dernæst kom Mayron George til fra Hobro, og dagen efter blev den kasserede FCK-angriber Marvin Pourié så indlemmet i truppen på Viborgvej.

Men efter et mildt sagt mislykket ophold i Rusland er der stadig et stykke vej, før Pourié er klar til en plads i startopstillingen.

- Jeg skal i hvert fald bruge tre uger, før jeg kan spille alle 90 minutter. Lige nu ville det ikke give mening, at jeg starter inde. Det vil hverken gavne holdet eller mig selv, siger den tyske angriber. 

Læs også Randers FC henter endnu en angriber

Marvin Pourié tilbragte den seneste sæson i den russiske klub FC Ufa, udlånt fra FC København. Men her blev det kun til 11 optrædener i løbet af et hårdt år, hvor han var langt væk fra sin familie. 

- Det var den forkerte beslutning (at tage til Rusland, red.). Men oplevelsen var med til at modne mig, og nu er jeg glad for, at Randers har givet mig chancen, siger Pourié.

Den 25-årige tysker er netop flyttet i hus i Randers med sin nygifte kone og deres barn. Og det har gjort en kæmpe forskel.

- Jeg har ikke set dem særlig meget det sidste år, og det slog mig helt ud. Jeg havde ingen støtte , og jeg følte mig helt alene derovre. 

Læs også Ekspert: Randers har hentet et par dyre drenge

Marvin Pourié har både i Silkeborg og i Sønderjyske vist, at han besidder et ganske fornuftigt målinstinkt. Og trods et svært ophold i Rusland, hvor det kun blev til et enkelt scoring, har han ikke mistet næsen for, hvor målet står.

- Jeg har stadig høje ambitioner om at score mange mål, og jeg vil score mange mål denne sæson, lyder det selvsikkert fra Pourié, inden han fortsætter:

- Jeg kender stadig mit potentiale og mine evner foran mål, og jeg har ikke mistet noget af det.

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Marvin Pourié. 

Husk at du nu også kan følge Fodbold med Horup på Facebook - find vores side her! 

01:10

Her kan du høre Mads Agesen fortælle om endelig at være tilbage i startopstillingen i Randers FC.

Luk video