Møder fremtidens læger

Brødrene Madsen skal skaffe psykiatere

Foto: DVD-cover

Fremtidens læger skal gøre karriere i psykiatrien.

Derfor optræder de landskendte brødre Anders og Peter Lund Madsen fredag eftermiddag med et show for alle medicinstuderende ved Aarhus Universitet.

Brødrene er inviteret til Østjylland af psykiatrien i Region Midtjylland. Showets formål er at udfordre de medicinstuderendes fordomme om psykiatrien.

I fredagens show vil Anders og Peter Lund Madsen blandt andet tage fat i myter som "En læge uden kittel er ikke en rigtig læge", "psykiatere er lidt til en side" og "patienterne er uhelbredeligt syge".

- Med showet håber vi at åbne flere medicinstuderendes øjne for de mange karrieremuligheder i psykiatrien, siger kommunikationschef i Psykiatri og Social Elin Møller i en pressemeddelelse.

Showet er et led i rekrutteringskampagnen "Skarpe hjerner - Varme hjerter", som har til formål at skaffe flere læger til psykiatrien.

Anders Lund Madsen er uddannet journalist og har været frontfigur i flere underholdningsshows på tv. Peter Lund Madsen, der også er kendt under navnet "HjerneMadsen" er læge og hjerneforsker.