Mød den rigtige Bamsefar

Klovn gjorde campingplads berømt

08:17

For få år siden var det nok de færreste, der nogensinde havde hørt om Bamsebo Camping ved Ulstrup.

Det blev der dog vendt op og ned på, da komikerne Casper Christensen og Frank Hvam henlagde en del af optagelserne til filmen "Klovn - The Movie" til den østjyske campingplads ved Gudenåens bred.

De to københavnere sejler ned ad Danmarks eneste flod i det, de selv kalder "Tour de fiss". Casper Christensens jagt på kvinder fører ham blandt andet tæt på en flok gymnasiepiger, der besøger Bamsebo Camping.

Det er mere end to år siden, at "Klovn - The Movie" blev taget af plakaten i de danske biografer. Alligevel bliver Bamsebo Camping stadig i stor stil besøgt af især unge, der vil sejle i slipstrømmen på Casper Christensen og Franks Hvam.

Læs også "Klovn" giver kano-feber

- I weekenden havde vi en flok piger, der legede Tour de P.i.k. - "Piger i kano". Det var så festligt. Fedt indslag! De havde bagt en kage. Det var selvfølgelig en stor P.i.k. De tog pis på det hele og hyggede sig, siger lejrchef Iben Pedersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Iben Pedersen og hendes mand sagde for syv år siden deres faste jobs op og forlod København for at blive campingpladsejere i Østjylland.

I "Klovn - The Movie" bliver den mandlige lejrchef kaldt Bamsefar. I virkelighedens verden hedder lejrens boss Steen Pedersen. 

Læs også Medina i Klovn-film

Den forhenværende københavnske værkfører er glad for den omtale, filmen har givet. Også selv om optagelserne i sig selv ikke betød flere indtægter.

- Nogle grupper siger, at vi har tjent rigtigt mange penge på det her. Men det gør man ikke i dansk film. Man kan sige ja, tak til at lægge faciliteter til, og det er så det. Men man betaler så heller ikke for eksponeringen af ens navn, siger Steen Pedersen.

TV 2 | ØSTJYLLANDs Kurt Leth har besøgt den populære campingplads ved Gudenåens bred. Se portrættet af Bamsebo Camping og de to københavnske tilflyttere i videoen øverst på siden.