Mock med i et blandt flere boksebrag i Aarhus

45-årige Lolenga Mock bokser en af tre hovedkampe til Danish Fight Night Galla

Arkivfoto af Lolenga Mock (th.), der fejrer en sejr.

Der ventes tusindvis af tilskuere, når der på lørdag er Danish Fight Nigh Galla i Ceres Arena.

Ofte er de store boksestævner bygget op omkring en masse opvarmningskampe til en enkelt hovedkamp, men sådan forholder det sig ikke på lørdag.

Her er der hele tre hovedkampe over ti omgange, og i to af kampene er det boksere fra Aarhus, der skal i ringen. 

Læs også Dennis Ceylan bevarer EM-titel med blodig uafgjort

Den 45-årige veteran Lolenga Mock skal møde en gammel kending af dansk boksning, nemlig engelske Luke Blackledge, der gav sit bidrag til dansk boksehistorie, da han med en brutal knockout afsluttede danske Mads Larsens karriere tilbage i 2012.

Aarhusianske Lolenga Mock er trods sine 45 år i topform, og han vandt titlen som Årets Bokser 2016. Mock er født i Kinshasa i Zaire, nu DR Congo, og han bankede syv af syv mulige modstandere alene i 2016. 

Læs også Frederik efter debut-sejr: En drengedrøm er gået i opfyldelse

Tiger på spring

Mindre end halvt så gammel er Jonas ’Tiger’ Madsen, der også er fra Aarhus. Han er med i en af aftenens anden hovedkampe, hvor Mario ’Sena’ Baeza fra Mexico venter i letsværvægt. Der er en titel på spil i kampen mellem mexicaneren og den 22-årige aarhusianer.

Her kæmpes nemlig om IBF’s juniorverdensmesterskab. Jonas Madsen er efter blot ni kampe som professionel blevet klar til titelkampen. Han har vundet alle ni kampe – fire af dem på knockout. 

Jonas Madsen umiddelbart efter at have slået en tidligere modstander i gulvet Foto: Thomas Sjørup - Scanpix

Aftenens sidste hovedkamp bokses mellem danske Daniel Heinze, der skal have revanche mod schweiziske Bruno Tavarez i super mellemvægt. Bruno Tavarez har stadig sit første nederlag som professionel til gode, og det skal Daniel Heinze forsøge at give ham.

Masser af boksning

Ud over de tre hovedkampe, er der yderligere seks kampe på programmet. Danske Sarah Mahfoud er den eneste kvinde, der skal i ringen på lørdag.

Dørene til stævnet åbner klokken 18.00, og første kamp er klokken 19.00. 

03:00

Få historien om Frederik, der gik fra alvorligt syg til sejr på knockout. 

Luk video