Mistanke om mus lukker Kvickly i Randers

På det næsten værst tænkelige tidspunkt er Kvickly blevet tvunget til at holde lukket

Det store Kvickly-varehus i Randers Storcenter er tvunget til at holde lukket på grund af mistanke om skadedyr.

I disse dage bliver der puttet masser af julemad og ikke mindst julegaver i indkøbsvognene i de østjyske dagligvarerbutikker.

Men hos Kvickly i Randers Storcenter er varehuset støvsuget for indkøbsivrige julekunder.

- Vi fik i går en henvendelse fra en kunde, som mente at have set en mus i varehuset. Så tog vi fat i et skadedyrsfirma som har været i gang hele tiden siden i går søndag med at lede efter musen, fortæller varehuschef Rasmus Smidt Christensen.

Læs også Bilka kommer til Randers: Erstatter Kvickly i storcentret

Af konkurrencemæssige hensyn ønsker Rasmus Smidt Christensen ikke at oplyse, hvor stor en omsætning Kvicklty mister, mens varehuset er lukket.

Håber på at åbne tirsdag

I dag mandag er Kvickly-varehuset i Randers Storcenter forsat lukket for kunder og julehandel. I stedet for at have travlt med at fylde nye varer på hylderne, så har medarbejderne travlt med at gøre rent i det 8000 km2 store varehus.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke fundet spor af mus, men vi er påbegyndt et stort rengøringsarbejde.

Rasmus Smidt Christensen, varehuschef

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke fundet spor af mus, men vi er påbegyndt et stort rengøringsarbejde. I aften kommer skadedyrsfirmaet og lavet et nyt sporingsarbejde, og så håber vi at kunne åbne igen i morgen tirsdag kl. 8.00, forklarer Rasmus Smidt Christensen.

Kvickly i Randers Storcenter lukker d. 31. december, da det store varehus er blevet overtaget af Dansk Supermarked, som åbner et nyt Bilka-varehus til næste sommer. I de sidste åbningsdage nedsætter Kvickly prisen på en stor del af varehusets varer, og der vil derfor være mulighed for ar gøre en ekstra god handel.

Læs også Bilka i Randers søger 500 nye medarbejdere

- I de allersidste åbningsdage vil vi gerne have solgt så meget som muligt, og derfor bliver prisen på mange af vores varer nedsat med 30 til 50 procent, fortæller den snart forhenværende varehuschef for Kvickly i Randers.

Forærer de sidste varer væk

Den sidste dag, Kvickly i Randers Storcenter får leveret varer, er den 27. december.

Læs også Nettos overskudsvarer trylles til julefrokost til socialt udsatte

Når Kvickly-varehuset lukker kl. 15 på årets sidste dag, så vil de restende ferskvarer som eksempelvis frugt og grønt, brød, mælk samt kød blive foræret til den lokale afdeling af den velgørende organisation Stop Spild Lokalt.

Organisationen deler efterfølgende varerne ud til folk, der er økonomiske trængte og som har fortjent en lille nytårsgave.