Missing People leder efter Lars på havnen

Missing People leder efter forsvundne Lars Hjulmand på lukket område på havnen

Foto: eftersøgning Lars Hjulmand

45-årige Lars Hjulmand har været forsvundet fra Randers siden fredag, og i aften gøres der endnu et forsøg på at finde ham.

Lars Hjulmand, der er senhjerneskadet efter et trafikuheld, forlod sit hjem iført en let genkendelig gul refleksvækst og en orange cykelhjelm. 

02:12

Se et indslag om forsvundne Lars Hjulmand her.

Luk video

Politiet har anmodet om hjælp til at søge efter Lars Hjulmand på et lukket område ved Randers Havn, og den eftersøgning deltager Missing People i, oplyses det på Facebook. 

Det sker fra klokken 22.00, og Missing People regner med at sætte et par timer af til eftersøgningen.

Læs også Lars savnet på tredje døgn: Familien efterlyser hjælp

Derfor opfordres det til at iklæde sig varmt tøj, hvis man vil være med til at hjælpe. En lommelygte vil også være en god idé. 

Lars Hjulmand er sidst set på videoovervågning på en parkeringsplads på Grenåvej, men også flere andre steder i byen mener folk at have observeret ham i fredags. 

Han er desuden afhængig af epilepsi-medicin. En medicin, han ikke havde på sig, da han forsvandt. Derfor har politiet også i flere omgange opfordret alle til at kigge efter den 45-årige randrusianer i skure og udhuse.  

Missing People understreger, at man ikke skal tage sin hund med til eftersøgningen. Se mere i Facebook-opslaget herunder.