Miss Teen Denmark 2016 er fra Horsens

Horsensianske Josephine-Emilia Thide Nielsen skal repræsentere de danske farver i Georgien

Foto: Miss Danmark

Foto: Kasper Lau

Foto: Miss Danmark

1 af 3

16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen fra Horsens er blevet kåret som Miss Teen Denmark 2016 af Miss Denmark Organisationen og skal nu repræsentere Danmark til talent- og skønhedskonkurrencen Little Miss & Mister Galaxy 2016, som finder sted i Georgien fra den 1. til 8. april. Little Miss & Mister Galaxy 2016 er en talent/modelkonkurrence for børn og unge i alderen 4-18 år.

Det fremgår af hjemmesiden missdanmark.dk.

Josephine-Emilia Thide Nielsen er meget passioneret omkring ridning og er danmarksmester i dressur, men om knap to måneder gælder det om at komme til tops i modelkonkurrencen, og det er ikke helt uvant for den 16-årige horsensianer, for hun er også model.

- Valget er faldet på Josephine-Emilia fordi hun er en guddommelig smuk ung kvinde med begge ben på jorden, hun er talentfuld, ambitiøs, og konkurrencemindet, som er en rigtig god kombination når man deltager i en international talent/modelkonkurrence. Vi er stolte over at hun skal repræsentere Danmark til Little Miss & Mister Galaxy 2016, og er sikker på at Josephine-Emilia kommer til at klare sig godt til konkurrencen og får sig en uforglemmelig oplevelse og en masse nye venskaber, siger direktøren for Miss Danmark Lisa Lents til missdanmark.dk.

17-årige Jessica fra Risskov er Miss Danmark 2015

Josephine-Emilia Thide Nielsen glæder sig til at repræsentere de rød/hvide farver i georgiske Kutaisi.

- Nu kan vi endelig offentliggøre, at jeg er blevet kronet som miss teen danmark 2016, hvilket er en ære for mig. Jeg vil først og fremmest gerne takke alle de mennesker, der har hjulpet mig på den måde, at komme her. Jeg kan ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for alt jeres støtte. Jeg er beæret over at repræsentere mit land som 16-årig, skriver hun på sin Facebookside.

Hun skal blandt andet tilbringe dagene i Georgien med sightseeing, gallamiddage og receptioner, og derudover skal hun deltage i forskellige delkonkurrencer.

Det er i øvrigt ikke uvant med smukke østjyder, for Miss Danmark 2015 blev aarhusianske Jessica Josephina Hvirvelkær.