The Minds of 99 indtog Bøgescenen

Bøgescenen var det trofæ i skabet, som The Minds of 99 manglede

Bandet The Minds of 99 spillede fredag eftermiddag på Bøgescenen under årets Smukfest i Skanderborg. Det var første gang nogensinde, at bandet skulle spille på den største scene på Smukfest. Vi fulgte dem før og under koncerten.

 

Niels Brandt (forsanger): "Bøgescenen er en af de eneste ikoniske scener, som vi endnu ikke har stået på. Vi har hørt fra alle, at det er en stor oplevelse at spille der. Så det glæder vi os fandme til!"

 

 Caroline Ammentorp, 20: "Vi har ventet ved hegnet i to timer. The Minds of 99 leverer et sindssygt show. Forsangeren Niels' øjne lyner, og de giver den mere gas end andre bands."

 

 Niels Brandt (forsanger): "Smukfest er blevet et særligt sted for os. Vi vandt karrierekanonen her, og så har vi spillet her lige siden. Vi har en særlig historie her. Så det er noget specielt for os, at stå på bøgescenen i dag"

 

 Jacob Bech (Synthesizere): "Sammenspillet med publikum og os som band betyder rigtig meget. Når man står på scenen, så er der stor forskel på om du føler du kan mærke publikum, eller om du føler, at du er alene."

 

"Hvis vi skal sætte 3 værdier på vores musik, så er det sprut, grøntsager og loyalitet."
Louis Clausen (trommer): "Loyalitet, fordi det er en central del af historien omkring vores band, og det venskab vi har. Det er ikke altid let at navigere i det her, når man både er bedste venner og har et stort band sammen. Jeg er rigtig stolt af, hvor gode vi er til at være sammen og stå sammen". 

 

"Det føles som om vi kun har spillet her i 5 minutter. Det har været en hjernedød oplevelse det her!".