Min datter blev slået ihjel

Mor kritiserer politiets efterforskning

06:09 Luk video

Hanne Aabenhuus fra Glesborg er mor til Henriette Aabenhuus, der blev fundet død efter en bytur i Grenaa d. 1. oktober sidste år.

Omstændighederne omkring hendes død var så mystiske, at politiet en overgang troede at hun var blevet udsat for en forbrydelse.

Men så forleden dag efter syv måneders efterforskning meddelte Østjyllands Politi Henriettes forældre, at de ikke mener, at parrets datter blev slået ihjel.

Den konklusion tror Hanne Aabenhuus dog ikke på. Hun mener politiet har begået flere fejl i efterforskningen af sagen om datterens død og at hendes datter er offer for en forbrydelse.

- De har taget billeder af Henriette, af alle de skader hun havde. Hun havde røde mærker på armene, kradsningsmærker på halsen og hun har haft gaffertape omkring munden, siger Hanne Aabenhuus til Go' Aften Østjylland.

Se: Undersøger mystisk dødsfald

Hanne Aabenhuus opfordrer nu eventuelle vidner til at melde sig på banen, og så har hun anket politiets beslutning om at lukke sagen.

Østjyllands Politi var inviteret til at være med i Go' Aften Østjylland og svare på de alvorlige anklager fra Hanne Aabenhuus, men takkede nej til at medvirke.

I videoen øverst på siden kan du se et længere interview med Hanne Aabenhuus og høre hende fortælle, hvorfor hun mener, politiet har begået fejl i efterforskningen. Hun fortæller desuden, at hun er overbevidst om, at hendes datter ikke har begået selvmord, men har været udsat for en forbrydelse.

Interviewet kan også ses i Go' Aften Østjylland mandag kl. 18.15, 21.30 eller 23.30.