Millioner på vej til Randers?

Scorer igen på salget af armensk angriber

Salget af Yura Movsisyan forgylder muligvis Randers FC - igen.

Mens andre superligaklubber kæmper med blodrøde regnskaber, er der udsigt til, at Randers FC får hældt op mod 10 mio. kr. direkte i klubkassen.

For små to år siden solgte østjyderne den bomstærke armenske angriber Yura Movsisyan til den russiske klub FK Krasnodar. Salget indbragte angiveligt i nærheden af 20 mio. kr.

Nu er der imidlertid udsigt til, at kronjyderne igen kan tjene penge på den 25-årige armenske guldfugl. Ifølge flere medier er Movsisyan på nippet til at skifte til storklubben Spartak Moskva. Et klubskifte der rapporteres at udløse en transfer på 60 mio. kr. til Krasnodar.

Hvis Yura Movsisyan sælges til Spartak Moskva, tilfalder en del af indtægterne fra salget Randers FC.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger forhandlede kronjyderne en videresalgsklausul ind, da Movsisyan for to år siden rejste til Sortehavs-kysten.

Aftalen sender angiveligt omkring ti mio. kr. i klubkassen, hvis Yura Movsisyan skifter til Moskva.

Direktør i Randers FC Jacob Nielsen ønsker ikke at kommentere på oplysningerne om, hvorvidt der nu er udsigt til en kærkommen økonomisk julegave fra Rusland.

- Vi er rigtig stolte af aftalen med FK Krasnodar. Det var en rekordstor aftale for Randers FC, som vi også sagde i sin tid. Men detaljerne i aftalen forbliver fortrolige, siger han til Ekstra Bladet.