Midttrafik ændrer bus-køreplaner

Bus-køreplaner ændres på baggrund af henvendelser fra passagerer

Siden bus-køreplanerne i Aarhus blev ændret i starten af august, har Midttrafik og Aarhus Kommune modtaget ca. 1.500 henvendelser fra passagerer, der har været utilfredse med alt fra forsinkede og overfyldte busser over til manglende eller for får bus-forbindelser. 
 
- I så stor en omlægning kan der sagtens være steder, hvor de nye køreplaner ikke virker helt efter hensigten. Vi har derfor været forberedt på, at der kunne blive behov for justeringer, oplyser Rigmor Korsgaard, der er afdelingsleder i Trafik og Veje i Aarhus Kommune, til TV 2 | ØSTJYLLAND. 
 
Ifølge afdelingslederen er dert korrekt, at der på nogle linjer er konstateret problemer med den daglige drift. Primært i form af forsinkelser. På den baggrund og på grund af passager-henvendelserne har Aarhus Kommune derfor besluttet at justere køreplanerne for linjerne 1A, 2A, 6A, 15, 17, 18, 19 og 20. 

 Aarhus Kommune, Busselskabet Aarhus Sporveje og Midttrafik følger fortsat driften og kundereaktionerne tæt for at vurdere, om der skal justeres yderligere i køreplanerne til det ordinære køreplanskifte 30. juni 2012.

De justerede køreplaner kan ses først i november på www.nytbusnet.dk og www.midttrafik.dk