Midtbanespiller lejes ud til Silkeborg og er færdig i AaB

AaB har valgt at udleje Filip Lesniak til Silkeborg, hvorefter hans kontrakt med nordjyderne udløber.

Silkeborg IF lejer spiller hos ligakonkurrenter. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Fodboldspilleren Filip Lesniak skal det næste års tid tørne ud for Silkeborg i Superligaen. Og hvad der skal ske derefter, er uvist.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at den har lejet den slovakiske midtbanespiller hos AaB, hvor han har kontraktudløb efter den sæson, der indledes fredag aften. 

Det betyder meget for mig, at Silkeborg tror på mig, og jeg vil gøre alt for at betale den tillid tilbage.

Filip Lesniak, ny Silkeborg IF-spiller

- Filip Lesniak passer godt ind i SIF (Silkeborg, red.) i forhold til kompetencer og den øvrige trup. 

- Vi har tidligere set ham spille på et højt niveau i Superligaen og tror på, at vi kan få dette at se igen i SIF-trøjen, siger Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, til klubbens hjemmeside.

Her ses Filip Lesniak i aktion mod Brøndby på Aalborg Portland Park mandag den 2. april 2018. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Har spillet i Premier League

23-årige Filip Lesniak har tidligere været hos den engelske storklub Tottenham, hvor han blev noteret for en enkelt kamp i Premier League. 

For to år siden kom han til AaB, hvor han havde succes i sin første sæson i Superligaen. 

I sidste sæson blev det imidlertid kun til få optrædener for den nordjyske klub, der derfor ikke ønsker at benytte ham længere. 

Gang i karrieren igen

- Filip fik en god start i AaB og spillede næsten alle kampe i sin første sæson i klubben. Siden har det ikke udviklet sig, som hverken vi eller Filip havde håbet. 

- Derfor ser vi lejemålet til Silkeborg som den rigtige løsning, for Filip har brug for at spille førsteholdsfodbold, og det havde han ikke udsigt til i AaB, siger AaB-sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside. 

Læs også Jonas Thorsen forlader Horsens og fortsætter i Tyskland

Filip Lesniak håber at kunne få gang i karrieren igen hos Silkeborg. 

- Det betyder meget for mig, at Silkeborg tror på mig, og jeg vil gøre alt for at betale den tillid tilbage, siger han til Silkeborgs hjemmeside. 

Silkeborg IF rykkede op i Superligaen i foråret.