Michelle klar til danskpop-finale: Det er kæmpe stort

27-årig randrusianer har chancen for at nå helt til tops i Forum Horsens

1 af 2

Michelle Nielsen fra Assentoft ved Randers har chancen for at stryge helt til tops, når Forum Horsens lørdag aften åbner dørene op for musikkonkurrencen DanskPOP Talent 2016.

Den 27-årige kronjyde har på få år etableret sig på dansktop-scenen herhjemme. Alligevel er hun stolt over at være med i finalen, hvor i alt ti sangere kæmper om førstepladsen.

- Det er kæmpe stort, at jeg overhovedet er med. Jeg er beæret over at være en del af dette vanvittige felt. Der er mange dygtige deltagere i finalen. Jeg er meget, meget glad, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også 23-årige Louise fra Kjellerup vil være den næste dansktop-stjerne

Finaleshowet i Forum Horsens vises på tv-kanalen dk4, der sammen med Familie Journalen står som arrangør af konkurrencen. Det er tv-seerne, der via sms-stemmer afgør, hvem der skal vinde.

Michelle Nielsen ser sig selv som outsider i finalen. Hun er dog ikke uden chancer for at slutte blandt de bedste, mener hun.

- Det er svært at sige, hvor store mine chancer er. Der er mange forskellige stilarter blandt finale-sangene, og derfor afhænger mine chancer blandt andet af, hvilken type musik folk kan lide, siger hun. 

Nummeret, som Michelle Nielsen optræder med, hedder "For alt det man gør". Hun har skrevet sangen sammen med sin far.

- Det er et up tempo-nummer, som er bygget op omkring en række ordsprog. Sangen handler grundlæggende om, at vi skal behandle hinanden ordentligt, for ellers kommer det tilbage til en selv.

Michelle Nielsen og de øvrige finalister gennemfører i dag, fredag, en række lydprøver, inden finalen lørdag aften.

Læs også Sangerinde i DanskTop-finale

Foruden Michelle Nielsen er det endnu en østjyde blandt finalisterne, nemlig René Franz fra Silkeborg.

Sangene i finalen er indtil videre holdt hemmelige for offentligheden. Når Michelle Nielsen optræder i Forum Horsens, er det med andre ord første gang, hun synger "For alt det man gør" for et større publikum.

TV 2 | ØSTJYLLANDs Kurt Leth besøgte Michelle Nielsen i oktober 2013. Se tv-indslaget herunder: