Michael V. Knudsen irriteret efter nederlag

BSV’s rutinerede stregspiller er træt af, at man ikke formåede at drille Veszprem i højere grad

01:06

Efter at have været helt væk i første halvleg kom Bjerringbro-Silkeborg faktisk pænt tilbage i Champions League-kampen mod den ungarske stormagt Veszprem.

Men selv om BSV på et tidspunkt kun var nede med et enkelt mål, endte det alligevel med en sikker 29-24-sejr til Veszprem.

Og det ærgrer BSV’s rutinerede stregspiller Michael V. Knudsen. 

Læs også BSV-comeback blev forpurret mod Veszprem

- Jeg er irriteret over, at vi ikke formår at skabe lidt mere spænding. Jeg synes jo, at vi godt kan udfordre dem på dagen, men de viser, at de har et ekstra gear, og så kører de den også forholdsvis sikkert hjem, siger han.

Bjerringbro-Silkeborg ligger og kæmper for den sjetteplads, der vil sende dem videre i turneringen.

I gruppen er der fem hold, der virker til at være stærkere end de andre. Det er håndbold-stormagterne FC Barcelona, THW Kiel, Flensburg-Handewitt og Paris Saint-Germain. Ikke hold som danske klubber normalt sammenligner sig synderligt meget med, men alligevel havde Michael V. Knudsen håbet, at der var kommet mere ud af de hidtidige hjemmekampe i Champions League. 

Læs også Barcelona afstraffer blege BSV i Champions League

- Jeg havde håbet, at vi kunne få nogle point mod de her top fem-hold i vores gruppe. Jeg er lidt irriteret og lidt skuffet over, at vi ikke for alvor har truet de hold, for jeg må sige helt ærligt, at vi ikke sådan har været rigtig tæt på at lave den store overraskelse, siger Michael V. Knudsen.

Se hele interviewet i videoen øverst i artiklen.